Volwassenen Algemeen

Stichting Schepenbank Oirsbeek

organiseert ook verschillende evenementen voor volwassenen, van live muziek, lezingen, bar- en filmavonden tot verschillende vormen van dagactiviteiten. Hieronder een korte beschrijving van alle verenigingen voor volwassenen met een link naar de desbetreffende pagina:


Har Rock Café:

Een vereniging die zich inzet om in een ruime variatie (live) muziekevenementen te organiseren en artiesten, bands en zeker lokale bands een podium te bieden. Einde juni geeft Har Rock sinds een tijd een Festival met de hele dag door live muziek voor jong en oud.

Voor meer informatie: klik hier


Repair Café:

Onder het motto: ‘’Weggooien? Mooi niet!’’ organiseren deze vrijwilligers elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00u een mogelijkheid voor de mensen om kapotte spullen gratis te laten repareren. De doelstelling is dan ook het bevorderen en hergebruik van apparaten en spullen uit het dagelijks leven. Repair Café geeft regelmatig een 3D printer demonstratie.

Voor meer informatie: klik hier


Dagactiviteiten:

Voor ‘’de thuiszitters’’: mensen die zonder werk zitten, mensen die met (vroeg) pensioen zijn, werkzoekende of arbeidsongeschikt zijn, van Huisvrouwen of -mannen ..enzovoorts vinden overdag verschillende activiteiten plaats, om het in ieder geval wat aangenamer te maken. Niet alleen het Repair Café is uit dit initiatief ontstaan maar ook de Eettafel en Conversatie Frans.

Voor meer informatie: klik hier


Crea Club:

In 2012 viel een aantal creatieve dames op dat de schepenbank iets miste…
Leuke activiteiten voor dames. En zo is Creaclub Schepenbank ontstaan. We zijn begonnen met maandelijks een knutselavond voor dames, een heel gezellige dinsdagavond waar onder het genot van een kop koffie of thee en lekker gebak al heel wat creatieve kunstwerken tot stand zijn gekomen. Onze bezoekers variëren in leeftijd van 18 tot 80 jaar en deze avonden zijn altijd heel gezellig. We streven ernaar om nog veel meer leuke activiteiten te gaan o
rganiseren in de toekomst. 

Voor meer informatie: klik hier
 

Schepenbank Café:

Wij zijn vrijwillers, oud vrijwilligers, leden en niet leden ...kortom iedereen is welkom in het Sjepenbank Café in Oirsbeek. Elke woensdag vanaf 20:00u is deze open voor een goed gesprek, voetbal kijken en muziek luisteren onder het genot van een bier of ook wel een speciaal biertje zoals: Een Duveltje, een Westmalle e.a. Vele ideeen zijn geboren op de Bar-avonden: De Alternatieve Kermis maar ook het Woosjtrampelen en de Spaarclub Woo. Menig activiteiten, evenementen en verenigingen om de Stichting in haar beste licht te zetten dus. Geinteresseerd? Kom gerust eens kijken op deze gezellige avond.

Voor meer informatie: klik hier

 Schepenbank is er voor iedereen!