Welkom bij Kindervakantiewerk

Als hoofdleiding van Kinder Vakantie Werk Oirsbeek organiseren wij jaarlijks in de laatste week van de basisschool vakantie een weekje voor de kinderen vanaf groep 3(minimaal 6jaar) t/m de schoolverlaters. In deze week staan we samen met ongeveer 80 leiders en 15 hulpleiders klaar om de kinderen een leuke week te laten beleven waarin ze vriendjes en vriendinnetjes terug zien en maken en weer een beetje kunnen wennen aan het school schema. Ook is deze week bedoeld om de kinderen low-budget een te gekke week te geven en iedereen een kans te geven om mee te doen.
Een groepje van 5 tot 10 kinderen wordt begeleid door 2 leiders (16+) en een hulpleider (14-15jaar, herkenbaar aan het groene shirt). Hoe ouder de kinderen zijn, hoe ouder en ervarener de leiding is.
Een kleine aanvulling is dat al onze leiding vrijwilliger is, zijn best doet en zich zo professioneel mogelijk probeert op te stellen maar geen speciale opleiding heeft gevolgd. Hierbij rekening houdend met kinderen met speciale wensen/allergieën.
De groepen worden onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën zijnde; jongste groepen (groep 3&4), middengroepen (groep 5,6,7) en oudste groepen (groep 8 & schoolverlaters) ook hier dient u op te letten bij het inschrijven van kinderen