Verslag Repair Café 3 Maart 2018 ()

Repair Café Oirsbeek op 3 maart 2018 Afscheid Mia & Pierre.
Door het winterse weer kwam de bezoekersstroom op deze zaterdag maar stapsgewijs op gang. Hierdoor waren er wat minder reparaties maar wel een aantal ingewikkelde, die de volle aandacht van de vrijwillige reparateurs opeisten. Speciaal computers, audio apparatuur en naai- en verstelwerk waren favoriet bij de ruim 50 bezoekers. Uit de evaluatieformulieren bleek duidelijk de waardering van de bezoekers voor de kwaliteit van het werken en de reparateurs. En het was daarbij, zoals van ouds, een gezellige sfeer in de historische Schepenbank, Oirsbekerweg 2a in Oirsbeek. Door deze reparaties levert het Repair Café Oirsbeek, vanuit de doelstelling " Repareren = een 2e leven geven " , haar specifieke bijdrage aan een duurzame leefomgeving op lokaal niveau. Ook is deze zaterdag op gepaste wijze afscheid genomen van de Repair Cafécoördinatoren Mia en Pierre Leenen; Esther Goudsmit neemt het stokje over.

Het volgende Repair CaféOirsbeek is op 7 april a.s.

Dan staan de enthousiaste reparateurs weer klaar om u zo goed mogelijk te helpen of te voorzien van een deskundig advies. Bent u ook nieuwsgierig geworden ? Kom dan eens kijken tussen 10.00....14.00 uur ! Ook als u geen reparatie heeft U bent van harte welkom. Aan de leestafel kunt u dan onder het genot van een kop koffie / thee kennis maken met het Repair Café Oirsbeek. Ook kunt u al uw vragen stellen aan de gastvrouwen / - heren. Voor verdere informatie, zie www.schepenbankoirsbeek.nl/repaircafe. Hopelijk tot dan. Want …….de Schepenbank is er voor iedereen!


 Mia & Pierre hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet en bijdrage, niet alleen voor Repair Café maar zeer zeker ook voor de Stichting zelf.

 
Terug naar overzicht