Repair Café Oirsbeek 3 Februari ()

Al 2500  reparatieverzoeken in het Repair Café Oirsbeek.

Op 3 februari a.s. is er feest in de historische Schepenbank in Oirsbeek. Want dan ontvangt het Repair Café, na de start in september 2013, haar 2500stebezoeker met een reparatievraag. Door het enthousiaste en deskundige team van vrijwilligers kon 70 % van dit grote aanbod gerepareerd worden. Voor circa 10 % kon een toegespitst advies worden gegeven over een aan te schaffen onderdeel of hoe het beste gerecycled kon worden. Op deze wijze heeft het Repair Café Oirsbeek een duidelijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de directe leefomgeving in Oirsbeek en omstreken ( minder afval / milieubewust ).

Hopelijk is dat voor vele mensen een aansporing om ook naar het Repair Café in Oirsbeek te komen met hun repareerbare spullen.

Of het nu gaat om ( elektrisch ) huishoudelijke apparatuur, slijpwerk, elektronica, computers, printers, fietsen, naai-en verstelwerk etc. etc.

U bent van harte welkom.

De reparaties zijn wel gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld. Ook als u (nog) geen reparaties heeft bent u welkom om eens kennis te komen maken. De gastvrouwen /- heren zullen u graag informeren over de gang van zaken e.d.

Het Repair Café Oirsbeek is er elke 1ezaterdag van de maand in de Schepenbank van 10.00…14.00 uur; adres Oirsbekerweg 2a in Oirsbeek. Verder informatie vindt u op de website www.schepenbankoirsbeek.nl/repaircafe.

Het eerstvolgende Repair Café is op zaterdag 3 maart 2018.     
 
Terug naar overzicht