Welkom bij Welfare Oirsbeek

Dames onder elkaar in de Schepenbank

Dat Jongerencentrum de Schepenbank meer doet dan alleen het opzetten van activiteiten voor kinderen en jongeren, bewijst een groep dames, verenigd in Welfare Oirsbeek, die iedere maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur met elkaar een gezellige middag hebben. Welfare Oirsbeek is een zelfstandige vereniging, die al decennia te gast is in Jongerencentrum de Schepenbank.

Er is op die maandagmiddag altijd wel een groepje dat druk is met handwerken, zoals het maken van kaarten. In een andere hoek wordt meestal gejokerd of zo maar wat gepraat over de laatste ontwikkelingen in Oirsbeek of andere interessante onderwerpen. Eenmaal per jaar is er een etentje dat opgediend wordt in de Schepenbank.

Met Sinterklaas, Kerst en Pasen is er voor de leden altijd een verrassing. Eenmaal per jaar wordt in de Schepenbank een etentje georganiseerd voor alle leden van de vereniging. De kosten daarvan zijn bij de contributie inbegrepen. Er wordt koffie of thee gedronken, som met wat lekkers er bij. De contributie bedraagt €15,- per jaar, koffie en thee €1,- per kopje.

Dames vanaf 50 jaar zijn altijd welkom. Een kennismakingsbezoek is gratis. Gewoon even naar binnenlopen in de Schepenbank, ingang t.o. de Jumbo. José, Jeanne, Nelly of een van de andere gastvrouwen zullen u van met plezier ontvangen. Niets moet, alles mag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de penningmeester, mevrouw J. Cuijpers (telefoon 046- 4423201) of de voorzitster, mevrouw Wassenberg (telefoon 046-4422677)