Repair Café Oirsbeek Herfst actie 7 oktober ()Nu de herfst is begonnen is het tijd om zowel de (herfst / winter)kleding als het tuingereedschap en de rollators in tip top conditie te brengen.Dat kan in het Repair CaféOirsbeek op zaterdag 7 oktober a.s. tussen 10.00 en 14.00 uur. U vindt het Repair Café in de Schepenbank, Oirsbekerweg 2a te Oirsbeek. 

Deskundige en enthousiaste vrijwilligers staan dan klaar om uw probleempjes te verhelpen. Dit geldt ook voor huishoudelijke elektrische apparatuur, messen slijpen, fietsen e.d. en natuurlijk ook voor problemen met uw computer, printer of laptop. Ook is de 3D printer weer actief voor specifieke opdrachten. Zo werken we samen aan een duurzame samenleving. Overigens, bezoekers met elektronica- en computerproblemen wordt aangeraden tijdig te komen gezien de wat langere reparatietijd. Alle reparaties zijn gratis, maar een bijdrage in de kosten is zeer welkom !

U bent van harte welkom, ook als u geen reparatie heeft maar eens wilt komen kennismaken.

Uw vragen over de werkwijze e.d. zullen door de gastvrouwen /-heren graag beantwoord worden. Tevens kunt u dan ook, onder het genot van een kop koffie / thee, de gezellige sfeer proeven die door onze bezoekers zo gewaardeerd wordt.

Graag tot ziens op 7 oktober. Voor meer informatie, zie www.schepenbankoirsbeek.nl/repaircafeof like ons op Facebook via: https://www.facebook.com/repaircafe.schepenbank.Oirsbeek/.

Het Repair Café Oirsbeek is er elke 1e zaterdag van de maand. Het eerstvolgende is op zaterdag 4 november a.s.  
 
 
Terug naar overzicht