Seizoen 2016-2017 ()

Met de start van de vakantie voor de jeugd, zijn ook de jeugdactiviteiten dit seizoen afgelopen. De activiteiten voor ouderen zoals Soos en eetcafe lopen gewoon door. 

Een aantal vernieuwingen die afgelopen jaar zijn doorgevoerd;
  • Een verschoontafel! In het mindervalide toilet heeft de Schepenbank tegenwoordig een babyverschoontafel! Erg handig tijdens activiteiten als Koningsdag, Harrock, Jaarmarkt, Kermis en andere activiteiten waar de toekomstige Schepenbank leden rondkruipen.
  • Een tablet achter de bar! Om diversiteit en muziekkeuze voor ieder publiek te verwezenlijken op een laagdrempelige en snelle manier hebben de beheerders gezorgd voor een tablet achter de bar. D.m.v. Spotify kan eenieder via de barman liedjes aanvragen en opzetten zonder het gebruik van de DJ installatie en benodigde USBsticks/CD's/LP's in de zaal. Voor zowel baravonden als Soos een vooruitgang.
  • Een verdienmodel bij DonBosco & Jeanne d'Arc! De leden van de club kunnen door middel van het deelnemen aan diverse leerzame avonden verschillende badges verdienen. Denk hierbij aan de Kampvuurbadge, EHBObadge, Kookbadge en nog veel meer...
Terug naar overzicht