Vacatures Bestuursleden ()

Beste lezer,

Ongetwijfeld kent u de mooie historische Schepenbank in het centrum van Oirsbeek. Waarschijnlijk weet u ook dat daar gedurende het jaar veel verschillende activiteiten plaatsvinden voor jong én oud. Weet u dan ook dat de Stichting Schepenbank Oirsbeek een hechte vrijwilligersorganisatie is, die er voor zorgt dat al die sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten kunnen blijven bestaan? Circa 200 enthousiaste vrijwilligers, van bestuur tot uitvoering spannen zich in om dit alles te behouden en nieuwe mogelijkheden toe te voegen.

Binnen het bestuur zijn er vacatures die momenteel om een nieuwe invulling vragen, het betreft:

-De vacature van voorzitter: deze handelt uit belang van de stichting en leidt en delegeert de andere bestuursleden en ook de vrijwilligers in een vergadering en daarbuiten. Als voorzitter is het ook van belang op de hoogte te blijven van de ins en outs van de stichting, we vragen dan ook naar iemand met toewijding en hart heeft, het beste voor de schepenbank kan betekenen en geen schrik heeft een knoop te moeten doorhakken in sommige situaties.

-De vacature van de penningmeester: dezebehartigt de financiële belangen van de Stichting en is verantwoordelijk voor de in- en externe verantwoording.

-Ook is er vraag naar algemene bestuursleden: deze dragen zorg voor het scheppen van voorwaarden om de uitvoering van de verschillende activiteiten mogelijk te maken. De specifieke verdeling van die werkzaamheden gebeurt in goed onderling overleg.


Voor alle vacatures geldt: u wordt ingewerkt (in de vorm van een proeftijd) en collega's zullen u graag helpen u spoedig thuis te voelen in het bestuur! Graag zouden wij in contact komen met enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen de plaats van de Schepenbank in de gemeenschap van Oirsbeek voor de toekomst te behouden. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen voor verdere informatie en/of voor een informatief gesprek.

U kunt hiervoor contact opnemen met
mevr. S. Göllesch (huidige voorzitter) via: 06-39295918 of per mail via: voorzitter.schepenbank@gmail.com  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Terug naar overzicht